Byg selv Stålreoler

Byg Selv Stålreol – Sammensæt Din Egen Personlige Stålreol

Her finder du en superstærk, mega fleksibel, flot og præsentabel stålreol, som passer ind næsten overalt, og så er den super let at samle. Står du og mangler opbevaringsplads i køkkenet, i dit walk-in closet, i kælderrummet, på loftet, i garagen eller i butikken, så bestil en eller flere af vore mange byg-selv-stålreoler her (Byg selv reoler) og få orden i tingene.

Byg-selv reolens hylder kan du placere hvor som helst på reolbenene, hver hylde kan bærer helt op til 100 kg. Byg-selv-reol hylderne fås i 2 dybder, nemlig 36 cm eller 46 cm, og standard bredderne er 46 cm, 61 cm, 91 cm og hele 122 cm brede. Den enkelte hylde placerer du hvor som helst på reolbenene, så der er plads til høje ting, du bestemmer selv afstanden mellem hylderne.

Byg selv stålreolen er utrolig nem at samle og lige så let at skille ad, hvis du skal flytte den eller bruge den et andet sted. Vi har valgt at samle de mest gængse og mest solgte modeller i pakker. Her kan du vælge mellem følgende størrelser.: Bredden 61 cm, 91 cm eller 122 cm og følgende højder 90 cm med 3 hylder, 160 cm med 4 hylder og 220 cm med 5 hylder.

Ophæng af tøj i reolen

Tubo Bøjlestang
Bøjlestang til Byg Selv Reol

En anden meget populær byg-selv reol er den 220 cm høje byg selv stålreol med 3 hylder og en garderobestang/bøjlestang, således at der kan hænges bøjletøj op i reolen. Bøjlestangen leveres eller kan bestilles i 2 længder, nemlig 91 cm og 122 cm lange. Nævnte vi, at din nye let byg-selv reol kan dele ben med de andre byg-selv reoler, at benene er med stilleskruer, der kan udskiftes med hjul, så stålreolerne kan rulle, se de mange muligheder og bliv inspireret her (Byg selv reol)

Alle reolens dele er forkromede, så de fremstår flotte og blanke.

Ser du madprogrammer i fjernsynet, for eksempel Masterchief, Kitchen Hell, Gordon Ramsay så prøv af lægge mærke til deres reoler, så genkender du straks, hvad det er for opbevaringsreoler, de har indkøbt, det er nemlig de samme som vi anbefaler her, så eksperterne er ikke i tvivl om hvilke stålreoler, de skal anvende, når der skal kokkereres på højt gastronomisk niveau.

Vi sælger bl.a. reolen til mange bagerier og de vælger næsten altid at sætte hjul på stålreolen, så de kan rulle nybagte franskbrød, rugbrød og andet friskt og nybagt brød ud i butikken. En del plejehjem og hoteller køber også stålreolerne, men ofte i en lav model af dem med hjul på og bruger dem som vogn til bl.a. sengelinned og andet.

I vort sortiment anbefaler vi to hjultyper, der begge leveres med 4 styk i en samlet pakke. To af hjulene i pakken er uden bremse, de to andre er med bremse, så man sikkert kan ”parkere” sin stålreol, ved at slå de to bremser til, det sker med et let tryk med foden, du skal ikke bukke dig ned eller andet, blot et lille tryk på bremsepalen med foden og den er låst. Lige så let det er at slå bremserne på hjulene til, lige så let er det at slå bremserne fra, du skal blotte vippe bremsepalen op , igen ikke noget med at bukke sig ned, det hele foregår med et let vip med tåspidsen af foden.

Tubo hjul
Hjul til Byg Selv Reol, med og uden bremse

Om du er til de små gummihjul på 7,5 cm i diameter Ø75 cm eller de større 12,5 cm Ø12,5 cm skal vi ikke blande os i, begge dele er med to hjul med bremse og to uden og vore kunder køber cirka fifty-fifty af hver.

Plastik underlag til stålreoler

Plastik underlag til reoler
Plastik underlag til stålreol hylder

Ønsker du at opbevare små genstande på en eller flere af stålreolens hylder, anbefaler vi, at du tilkøber et plastunderlag, så små figurer og andet småt ikke falder igennem tremmerne på hylderne. Vi har plastplader til alle størrelser hylder og du kan vælge mellem plader i klar plast eller som frostede hyldeplader.