ManneQ Mærkning

Mærkning af varer både på, omkring og gennem et produkt

Det er med stor glæde, at vi her i december 2017 kunne præsentere et helt nyt menupunkt, nemlig MÆRKNING

Hvad handler mærkning egentlig om, jo prismærkning er andet og meget mere end en label eller et prisskilt, det handler nemlig om utallige varianter af Mærkning direkte på et produkt/vare som et selvstændigt område. Mærkning omkring et produkt/vare som et andet selvstændigt område. Mærkning gennem et produkt/vare som et tredje selvstændigt område og Mærkning på bøjler.

Her finder du kategorien Mærkning af produkter.

De nye ”mærkevarer” i ManneQ-familien leveres naturligvis med dag til dag levering. Vi kan også her i 2018 som noget nyt butiksinventar tilbyde de ”fedeste” infobokse og opslagstavler, til brug ude som inde. Endelig hejser vi også Dannebrog eller flaget, vi er blevet valgt som forhandler af alt i dannebrogsflag, flagstænger, liner og knopper med videre fra Fyns Flag Industri A/S.